maanantai 26. syyskuuta 2011

Forget what we're told, before we get too old

Viime aikoina oon vaan matkustellut, kuuteen viikonloppuun en ole kotona ollut! Viime viikonloppuna suuntana oli jälleen Vantaa. Sitä edellisenä viikonloppuna Rovaniemi, isosisko asuu siellä, joten ajateltiin pikkusiskon kanssa lähteä Iinaa moikkaamaan! Mukaan tuli myös pieni Penni.


En haluais myöntää tätä, mutta kyllä nää Rollon maisemat pesee ihan minkä vaan käymäni kaupungin 1-0. En saanut ikuistettua kyllä hirveen hyvin sitä ihanaa tunnelmaa...


Voidaan puhua tästä kuvanmuokkauksesta hetki... Käytän tästä lähtien PELKÄSTÄÄN windows liven kuvavalikoimaa, ihanat nuo läikät tuolla hiuksissa.


Tässä kuvassa näkyy mun ihana uusi villatakki, jonka ostin Onlysta! Ostin kokoa L, koska halusin löysemmän ja lämpimän villatakin. Tossa on ihana karvahuppu ja ainakin hetken tota voi käyttää takkina ulkona!


Ja tossa nuo rytkyt, jotka oli tänään päällä :D Eli:
HUIVI: ONLY
VILLATAKKI: ONLY
NAHKATAKKI: HM
FARKUT: ONLY
KENGÄT: CONVERSET, SPIRIT STORE


Oon myös ollut erittäin innokas jalkapalloilijan tyttöystävä ja istunut katsomossa melkein joka pelissä :]. Mun oma seiska ♥.

Työt alkaa ens maanantaina, vuosipäivä on seuraavana viikonloppuna, opinnäytetyön väsäämistä, ahkeran opiskelijan elämää (joopajoo) ja kaikkea muuta mukavaa luvassa lähi viikkoina! Pysykää kanavalla :)

-Anni

2 kommenttia: