torstai 8. joulukuuta 2011

All I want for Christmas is you


Terkkuja lumisesta Oulusta! Pienoisen loman jälkeen kotiuduin pk-seudulta kotiin ja takaisin koulunpenkille opiskelemaan metrin mela otassa muunmuassa myymälän tilaratkaisuja. Kuinka mukavaa ja palkitsevaa (NOT)... Kuulin muuten kaverilta, että muistutan MJ:tä tuossa ylläolevassa kuvassa. Lisäksi Ville käski huomioida, että sen paidassa lukee LOVE MACHINE.


Penni-mussukka on ottanut näin joulun alla tontun lapsekseen. Minä oon pohtinut tässä, että pitäisikö itkeä vai nauraa tälle valinnalle. Onhan tuo neiti näppärä ihan suloinen valeraskaana, mutta tonttu alkaa olla liiankin rakas jo sille. Minä ehkä nauran, vaikka tuolle tontulle on ikioma pesäkin rakennettu. Höpsö Penni!


Minun joululahjatoiveet on yllä! Eli eipä mitään erikoista. Inhottavaa, kun pitäisi tehdä kaksi ns "listaa" lahjoista, erikseen äidille ja isälle. Tuossa on nyt ne mitä ajattelin iskältä pyytää. Lompakko ei nyt välttämättä juuri tuollainen kuvassa olevan kaltainen, vaan isä saa käyttää hyväksi naisystävänsä silmää tässä lompakkovalinnassa. En löytänyt netistä kerta mielestä! Äitiltä olen toivonut enimmäkseen lahjaksi kodintarvikkeita, että ei tarvitse sitten itse alkaa ostelemaan kaikkea ennen muuttoa.

Joululoma näyttää siltä, että töitä pitäis jaksaa painaa. Lisäksi pitäisi keksiä vielä muutama joululahja, pikkusiskolle on löytynyt jo oikein kiva, isosiskolle on myös keksitty hyvä ja tarpeellinen lahja. Ville ehdotteli jo kaikenlaista, mitä voisin sille ostaa, mutta katsotaan mikä inspiroi mua eniten! Isälle ja äidille on myös keksitty aika kivat lahjat, ne pitäisi vielä ostaa sisarusporukalla puoliksi!


Joulufiilistely on hyvä lopettaa kuvaan, joka todistaa, että liikutin persettäni muutaman metrin loman aikana sohvalta. Linnanjuhlien surkea selostus ei jaksanut kiinnostaa, joten käytiin vähän tsekkailemassa Stadin elämää itsenäisyyspäivänä. Ja tietty mutka linnanjuhliin tuli tehtyä. Me oltiin ne hyvin "casualisti" pukeutuneet (lue: kollarit, tennarit ja meikitön naama). Mä lähden viemään hunnikaksikon lenkille tuonne ihanan talviseen maisemaan. Let's rock'n'roll later!


2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Söpö yhteiskuva! Kivaa joulunaikaa ja uutta vuotta!

    Uusi alku; http://illbeallright.blogspot.com/

    VastaaPoista