lauantai 15. lokakuuta 2011

Jos sulla kerran on joku josta oikeesti välität niin pidä siitä kiinni


Kuten ihan varmasti tästä hyvin seksikkäästä kuvasta voi päätellä, niin me retardit tässä moi :). Lauantaina (8.10) vietettiin VilleAnni 1v päivää! Joten kaikille, jotka koskaan epäilivät meidän "ei-toi-koskaan-toimi-kaukosuhdetta" niin haistakaa paska :). Kaikella rakkaudella.


Tämä kuva on otettu viime marraskuussa, joten tämäkin alkaa pikkuhiljaa olla yhtä vanha kuin meidän suhde :D. Olisiko aika ottaa vähän uusintakuvia ilman, että niistä tulisi jotain ensimmäisen kuvan kaltaisia...



Mutta, koska elämä ei ikinä voi mennä hyvin, niin MOI kotiuduin juuri leikkauksesta taas. Elokuussa operoitiin oikeaa olkapäätä (epäonnistuneesti, kuinkas muutenkaan) ja torstai  iltana leikeltiin umpisuoli pois tulehduksen takia. Nyt on tuollainen 5cm ilkeä tikattu haava oikealla vatsassa. Noh, eiköhän tuo parissa viikossa parane. 10pv päästä tikkien poisto.



Onkohan tää se THE HETKI, kun kroppa ei vaan jaksa tätä kauheaa stressiä enää ja alkaa ihan kunnolla taistelemaan  vastaan? Kouluun pitäisi raahautua ensi viikolla tekemään kokeet (oi, mahtava kävellä näiden tikkien kanssa bussipysäkille 1km), autokoulun inssi siirtyy taas parilla viikolla. Ihan kun mulla ei ois jo muutenkin kauhean paska olo ton koko venyneen autokoulun takia. Terveisin Anni, joka on ollut autokoulussa nyt 5kk ja erinäisistä terveydellisistä syistä joutunut aina siirtämään inssejä ja ajotunteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti